Radio avis

Copyright @ All Rights Reserved

I 1993 jobbet jeg som kulturjournalist i lokalavisen Øy-Blikk samtidig som jeg var løpegutt for Radio1 i Ålesund. Det var en helt fantastisk tid, og for snart to år siden fikk jeg lov til å bli musikkanmelder og skribent om aktuelle saker i Vårt Land. Jeg jobber også frilans for Røyken og Hurum avis.

 

Etter å ha holdt en takk for maten tale i 2008 på Cappelen Damms julebord kom journalist Sverre Tom Radøy bort til meg og lurte på om jeg skrev kåseri. Jeg gjorde ikke det da, men etter den samtalen ble jeg kåsør i NRK Ukeslutt på P1 helt frem til de sluttet med slikt.

 

Det å kunne kåsere og skrive om musikk er jo en takknemlig oppgave, men også frustrerende. Det er så mye de største mediene kunne ha gjort for de som ikke når like høyt som de realityartistene som blir profilert i beste sendetid, for så å forsvinne. I den anledning har jeg nå utarbeidet et konsept for Ordentlig Radio. Programmet heter Hus Forbi og det skal handle om norske artister som fortjener mer oppmerksomhet. Sendetid hver torsdag klokken 20.

 

Min gode musikkinteresserte venn Erik Valebrokk og jeg har også laget Platelangs med Larsen & Valebrokk. Et radioprogram der vi møtes i studio, spiller og diskuterer musikk. Hver onsdag klokken 20.

 

På Ordentlig Radio Selvfølgelig!

 

 

 

 

 

Foto: Runar Storeide

Tor Andersen og jeg hadde fire timer livesending 22. desember i Folketeaterpassasjen i anledning Unicefs store vervedag.